Close
Skip to content

Toimitusehdot

Yleistä

www.canvaskauppa.fi on Uusikaupunkilainen Mainostoimisto Grafesko Oy:n omistama verkkokauppa. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Mainostoimisto Grafesko Oy on perustettu 1993 ja ALV/VAT -tunnuksemme on FI10221755. Verkkokauppamme tuotteiden valmistusmaa on suomi/eu. Asiakaspalvelumme vastaa klo 9 – 19, numerosta 045 130 4546.

Ostaminen

Kiitos kun ostat meiltä! Tuotteita ostetaan tämän nettisivun kautta tai suoraan yhteyshenkilöidemme välityksellä. Ostaja sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Annathan tilatessasi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, sekä maksaessasi laskulla, henkilötunnuksesi. Saatamme lähettää seurantalinkin sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi, jonka avulla voit seurata pakettia sekä tarvittaessa muuttaa toimitusta. Olethan huolellinen antaessasi tietojasi, vastaat ostajana siitä että ilmoitetut tiedot ovat oikein. Voit myös kirjoittaa lisätietoa-kohtaan omia toiveita, yritämme toteuttaa ne mahdollisuuksien mukaan.

Maksaminen

Sivulla olevat hinnat sisältävät verot ja maksut. Maksat vain tuotteen ilmoitetun hinnan sekä ilmoitetun postikulun. Voit noutaa tuotteesi veloituksetta toimistostamme.

Maksaminen onnistuu kaikkien suomalaisten verkkopankkien kautta ja luottokortilla. Käytössäsi on kotimainen Checkout -maksunvälityspalvelu, jonka kautta voit maksaa ostoksesi nopeasti, luotettavasti ja turvallisesti. Lisätietoa Checkoutista ja asiakaspalvelun yhteystiedot löydät heidän sivuiltaan: https://checkout.fi/. Tällä hetkellä laskulla maksaminen on mahdollista vain yritysasiakkaillemme. Emme tällä hetkellä lähetä tilauksia postiennakolla.

Maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Toimitus

Tällä hetkellä toimitamme tuotteita vain Suomeen. Toimitamme tuotteita ulkomaille tai ahvenanmaalle erikseen sovittuna, ota yhteyttä info@grafesko.com, jos haluat toimituksen muualle kuin manner-suomeen. Tuotteiden valmistus kestää noin 7-14 vuorokautta ja välitämme tuotteet heti niiden valmistuttua asiakkaillemme sovittuun osoitteeseen. Käytämme toimituksissa Postin ja matkahuollon palveluja. Tuote lähetetään siihen osoitteeseen/ minkä ostaja on ilmoittanut. Mikäli tiedoissa on virhe, ota yhteyttä ennen maksamista. Mainostoimisto Grafesko Oy ei vastaa kuluista mikäli asiakas on ilmoittanut väärän osoitteen. Tuotteiden toimitusaika on tilauksesta yleensä n. 7-14 työpäivää.

Nouto. Voit myös noutaa tilauksesi osoitteesta:

Mainostoimisto Grafesko Oy
Sorvakon Rantatie 4
23500 Uusikaupunki

Mikäli tuote on loppunut varastosta: – Voit odottaa tuotetta varastoon. – tai perua tilauksesi ja sinulle palautetaan maksamasi summa. – Tai voit valita toisen tuotteen. Jolloin maksat joko lisää tai sinulle palautetaan rahaa riippuen tuotteiden hintaerosta.

Palauttaminen

Tuotteillamme on 30 vrk palautusoikeus, mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen. Tuotteet jotka valmistetaan omasta kuvastasi, valmistetaan tilausten mukaan, joten niillä ei ole palautusoikeutta ellei valmiissa tuotteessa ole kuvastasi riippumatonta virhettä. Jos tuote on vahingoittunut lähetyksessä/tuote on viallinen niin korvataan tuote asiakkaalle. Vahingosta pitää lähettää kuva sähköpostilla osoitteeseen: info@grafesko.com. Emme vastaa asennusvirheistä/-vahingoista Asiakkaita pyydetään tarkistamaan tuotteen kunto paketin saatuaan. Virheellisissä tuotteissa hyvitämme kauppahinnan. Tuotteilla ei ole takuuta. Ilmoitathan mahdollisesta vahingosta 2 kk:n kuluessa.

Paketin noutamatta jättäminen

Mikäli pakettia ei ole noudettu määräaikaan mennessä postin noutopisteestä, ja paketti palautuu canvaskauppaan veloitamme asiakkaalta käsittelykuluina 10 euroa.